Behandelingen

Knippen en wassen

Wij als kapsalon fedan knippen het haar in verschillende modellen. We hebben verschillende technieken geleerd, en doen dat bij onze vakmanschap. Zo onze klanten tevreden te houden. Van stijl haar knippen tot een boblijn doen wij alle modellen.en allemaal  zijn beschikbaar bij onze salon. We wassen ook het haar voor het knipbehandeling zodat we hygienische en proffesioneel kunnen werken.

 

Kleuren

Ontkleuren uitgroei en het  hele haar verfen. Wij verfen en kleuren het haar in het wens van een klant . van blond naar bruin en alle andere verfen kleuren we het haar wens van het klant. Wij hebben ook een kleurenboek in onze salon waar onze klanten gerust een kleur kunnen kiezen. Wij verfen het haar in een mooie resultaat en we houden onze klant tevreden.

 

Highlights ombre en ballage techniek

Om het haar een mooie overloop te geven met het kleureffect, gebruiken wij ballage en ombre techniek om het haar  in een mooie model te brengen zoals het klant wilt, Met highlights geven wij plukjes in het haar met lichte plukken. het is ook voor het zomersweerheel mooi om het te doen. Wij doen het ook voor onze klanten om tevreden te houden.

 

Opsteken

Wij opsteken het haar in verschillende haarmodellen voor het feestdagen en gelegenheden. Zoals opsteken met vlecht erin in model brengen of een grace kelly rol voor een mooie feestdag. Wil je natuurlijk mooi eruit zien. dan kan je bij ons terecht komen. We maken onze klanten tevreden.

 

Harsen

Wij hebben nu ook een nieuwe  harsenafdeling. Harsen is een apparaat en die maakt met 1 keer het beweging je benen, armen ,en gezicht ,oksels en nog veel meer schoon. Wil je ook een schone gezonde huid dan kunt u bij ons komen voor een harsen behandeling gelijk ook mooi voor het zomer.

We hopen u te zien.

 

Wenkbrauwen epileren en verfen.

epileren met oosterste stijl met touw halen we het haartjes uit van wenkbrauwen. Vanaf epileren met touw is van oude stijl die we gebruiken bij het salon. Doordat de draadtjes heen en weer worden meegenomen wordt verwijderd. Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken ,is deze methode heel hygienisch, We gebruiken ook een nabehandeling voor het wenkbrauw een creme zodat het huid wat beter in het conditie komt. We verfen ook het wenkbrauw voor een mooie volume en model in het wenkbrauw .

 

Permanenten en watergolf

wie wilt er nou niet zo mooi van die natuurlijke krullen of een slag in het haar?.

bij kapsalon fedan wordt het gedaan naar u wens.

wilt u ook van steil haar naar permanente krullen?

dan kan dat bij kapsalon fedan. We doen in het haar wikkels erin dan doen we de vloeistof erin en die maakt geeft het haar een  mooie krullen ook na het fixatie, maakt het een natuurlijk effect permanent krullen. Na het permanenten willen sommige ook van het watergolf, dat zijn het grotere rollers die doe je in het fohnkap Met een warme lucht word het een slag krullen. Dan geven wij een mooie look met versteveging en spray in het haar voor het volgende dag. Dat het dan heel mooi blijft. Met heel veel volume in het haar.

 

Kinderen knippen onder 12 jaar.

wij als kapsalon fedan knippen ook kinderen van onder 12 jaar. Een mooie model in het haar hoe het hoort voor een mooie look, wij knippen in  alle verschillende modellen van kinderen meisjes en jongens, naar al het wens van onze klanten helpen wij u graag verder.

 

Make up

wij doen in onze salon een natuurlijke makeup voor  feestdagen en dergelijks. We gebruiken alles zoals highligter bronzer blush en nog veel meer, het geeft u gezicht een hele mooie uitsraling, wil je ook make up doen voor feestdagen? Dan kan je bij ons komen om het te laten doen. We zien u graag verder bij kapsalon Fedan.

Met en zonder afspraak kunt u gerust bij Kapsalon Fedan komen.